Beloved nest…9 jaar!

 In Allerlei

Een bijzonder moment dat ik niet snel zal vergeten ook al is het al weer 9 jaar geleden… …mijn allereerste nestje werd 9 jaar geleden geboren.

 

Wat was ik in de wolken, de 1ste ‘Go With The Flow’ wondertjes waren een feit!

Ieder nest brengt speciale momenten met zich mee dat ieder nest uniek maakt… …gezegend ben ik dat deze momenten keer op keer meer mag beleven en dat er mensen op mijn pad komen die dezelfde passie delen. Trots ben ik nog steeds op alle nieuwe pupjes die hier geboren worden want ben nou eerlijk… …wat is er mooier dan kleine wondertjes die in je hand geworpen worden en waar je een band mee opbouwt!

Vorig jaar was het voor J.J. de 1ste keer dat zij de verjaardagstaart mocht beleven, met enige aarzeling en heel voorzichtig werd eraan begonnen en iedere keer vroeg ze mij om bevestiging…’mag dit wel’, daar was nu niets meer van te merken 🙂

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken